A tojáspor egészséges

Tegyünk rendet a polcon! Avagy mit, mire használjunk: Tojáspor?

Mi fogja össze a GyorsSütiket? Mi az a teljes tojáspor?
Ezeket elég sokszor kérdezitek tőlünk. Íme a válaszok:
 
A teljes tojáspor a tojás teljes beltartalmának, tehát a fehérjének és a sárgájának a porlasztószárításával történik. Ez egy teljesen természetes folyamat, a levegő a tojás és a nagy nyomás gyors játéka. Semmilyen adalék, vagy gáz nem szükséges hozzá. Így megtartja természetes mivoltát. Szeretjük! 🙂
Mivel így por állagú lesz és sokáig eltartható száraz közegben, előszeretettel használják éttermekben, cukrászdákban egyaránt. Ha vízzel összekeverjük, szinte ugyanazt az állagot kapuk, mint egy jól összekevert tojásnak. Könnyű vele alkotni 😉
 
Azokban a süteményeinkben, amelyeknél nincs megjelölve a “Tojásmentes” kategória, tojásport tartalmaz a sütemény keverék. Érdemes odafigyelni, mert van, aki allergiás a tojásban lévő fehérjékre!
 
Mi van azokkal a finomságokkal, amelyek a “Tojásmentes” kategóriába tartoznak? Holnap megírom azt is 😉 :*

Írj véleményt

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A honlap sütiket használ! A sütik által tárolt információkat nem használjuk fel személyazonosságodnak megállapítására. További információ

Legtöbb honlaphoz hasonlóan a GyorsSüti.hu is cookie-kat helyez el a számítógépeden, vagy a mobilkészülékeden. A weblapunk ezeknek a kisméretű szöveges fájloknak a segítségével rögzíti az egyedi beállításaid. A használatuk teszi lehetővé egyebek mellett a webáruházunk megfelelő működését és az oldal látogatottságáról, népszerűbb aloldalairól szóló statisztikák elkészítését. A sütik által tárolt információkat nem használjuk fel személyazonosságodnak megállapítására. "Elfogadás" gombra történő kattintással elfogadod a sütik (cookie-k) használatát.

Bezárás